Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
 Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic

Achter deze blog

Ongeveer elf jaar geleden speelden twee kleine meisjes voor het eerst samen in de kleuterklas. Met z'n tweetjes tussen de jongens in de bouwhoek om met de dino's te spelen. Nooit gedacht dat er nog zo veel meer herinneringen zouden volgen. En nu zijn we hier, elf jaar later. Hechter dan ooit en onafscheidelijk!
Zoals je waarschijnlijk al had begrepen heten wij Lisa en Nicole. De de trotse eigenaresses van (La) Coco Mungo! Twee gekke maar leuke persoonlijkheden die samen lachverwekkende dingen beleven. Bijna dagelijks zitten we met elkaar opgescheept, op school en in onze vrije tijd. Maar veel anders zouden we het niet willen. We zitten nu allebei in 5vwo wat vooral werken en leren is. We zorgen daarom zelf voor het nodige plezier. Daarbij horen veel impulsieve acties en goede idee├źn die vaak verkeerd uitpakken. Samen maken we heel wat mee waar we maar al te dankbaar voor zijn.

Hier op Coco Mungo schrijven we over ons leven; persoonlijke verhalen, video's, foto's, en met beide een ambitie om naar een kunstacademie te gaan zul je ook veel creatieve explosies vinden. Maar ook zul je hier DIY's vinden, reviews en dat soort dingen. Maar allemaal met een persoonlijke draai!


                                           Lisa                                                                                           Nicole


                            
De brunette van de twee. Ik ben 17 jaar en ben geboren en jarig op      Ik ben geboren op 11 juli 1997. Mijn hobby's zijn tekenen,                    23 december. Ik hou van tekenen, schrijven en gezellige              paardrijden en fotografie. Ik heb een grote obsessie voor 
               dingen doen. Verder vind ik het ook heerlijk om                    katten en (kokos)ijs.
        helemaal niks te doen, te lezen, muziek te luisteren en 
              series te kijken. Ik ben een ramp met getallen,
       de eerste die huilt bij een film, groot fan van Disney en 
       ik kan uren later nog steeds lachen om hetzelfde grapje. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten