Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
 Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic

vrijdag 23 januari 2015

Mijn winter favorieten


In de winter gebruik ik andere producten dan de rest van het jaar. Mijn huid heeft bijvoorbeeld altijd extra verzorging nodig in het najaar, mijn haar wordt heel erg droog en ik heb het eigenlijk bijna altijd koud. Dit zijn mijn favorieten producten om de winter door te komen!



Handcrème
Laat ik meteen maar met het allerbelangrijkste beginnen. In de winter kan ik gewoon niet zonder handcrème! Mijn handen worden altijd zo droog in het najaar en ik krijg van die pijnlijke losse velletjes bij mijn nagelriemen. De handcrème van Panier des Sens vind ik echt de beste om dat te voorkomen. Het is een best wel dikke crème en voelt lekker vet aan. Hij trekt goed in en je merkt echt meteen dat het werkt. De geur is ook heel erg lekker, een beetje sinaasappel-/citroenachtig.


Lippenbalsem
Dit is nog zoiets waar ik echt geen dag zonder kan. Deze lippenbalsem van Api Supreme is mijn favoriet. Hij ruikt en smaakt heerlijk zoet naar honing en hij zorgt ervoor dat mijn lippen lekker zacht aanvoelen en er geen scheurtjes in komen. 


Body Butter

Nog een product voor mijn droge huid, body butter. Mijn benen zijn eigenlijk altijd droog en ik gebruik ook gewoon het hele jaar door body butter, maar deze body butter van The Body Shop heeft een geur die echt bij de winter hoort. Hij heet 'vanilla brulée', een naam die precies bij de geur past. Hij ruikt heel zoet, net een toetje. De body butter voelt heel vet aan, net echte boter en daarom vind ik body butter ook veel fijner dan body lotion. De body butter is nu zelfs in de sale bij The body shop van 16 euro voor €4,80!


Verzorgende Olie
Ook mijn haar kan in de winter wel een boost gebruiken. Voordat ik ga douchen doe ik daarom jojoba olie in mijn haar en laat het ongeveer 1 of 2 uur intrekken. Daarna was ik het er goed uit met shampoo. Het werkt heel goed tegen pluizig, dof haar en gespleten punten. 
Mijn make-up haal ik er altijd af met macadamia olie, ik was mijn gezicht in de winter bijna nooit met zeep of iets anders wat mijn huid nog verder kan uitdrogen. Eerst dacht ik dat mijn huid hier heel erg vet van zou worden, maar mijn huid wordt er juist heel rustig van! Ik laat de olie gewoon intrekken terwijl ik slaap en 's ochtends was ik mijn gezicht met koud water.


Waterproof Mascara
De laatste tijd regent het heel veel en omdat ik bijna elke dag op de fiets naar school moet, vond ik dat een goede waterproof mascara ook niet mocht ontbreken. De Rocket Volum' Express mascara van maybelline gebruik ik al heel lang en ik vind het echt de beste mascara tot nu toe. Voor het najaar heb ik dus ook maar weer dezelfde gekocht in waterproof. 


Fluffy Sokken
Wanneer ik thuis kom van school, na een uur in de kou te hebben gefietst, trek ik meteen een joggingbroek en lekkere warme sokken aan. De sokken gaan eigenlijk ook altijd mee in bed, want ik kan echt niet slapen met koude voeten. Bij de H&M kocht ik deze leuke met stipjes in de sale. Volgens mij zijn ze nu helaas uitverkocht, maar gelukkig zijn ze bijna overal wel te koop!


Donkere Lipstick

Ik vind donkere lipsticks heel erg mooi voor de herfst en de winter. Mijn favoriete lipsticks zijn van het merk P2, een merk dat voor zover ik weet niet in Nederland te koop is. Ik heb ze in Duitsland gekocht bij de DM voor ongeveer 2 euro per stuk. De donkerrode kleur heet Corso Como en de paarsachtige kleur heet Madison Square. Ze blijven best lang zitten, wat je niet snel verwacht van een lipstick van 2 euro!


Pickwick delicious spices
Ik drink best vaak thee, wanneer ik thuis kom van school of 's avonds op de bank als ik tv aan het kijken ben. Dit vind ik de lekkerste smaakjes!


Geurkaarsjes
Ik weet eigenlijk niet waarom, maar in de winter heb ik altijd geurkaarsjes op mijn kamer. Het geeft wel een gezellige sfeer vind ik. Dit kaarsje heb ik zelf gemaakt, ik zal binnenkort een artikel schrijven over hoe ik dat heb gedaan!

1 opmerking:

  1. fijne producten :) dat schaaltje met kaarsje heb je echt leuk gedaan! ik heb zelf ook nog van die vintage kopjes staan dus misschien ga ik dat ook eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen